Antivibrācijas laboratorijas galds SRA-K

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 11114
Produkta kods: antivibracijas-laboratorijas-galds-sra-k

921.00€
(Ar PVN: 1,114.41€)

Labakas cenas

GUMI-labakas-cenas-garantija

Atradi lētāk?

Nodrošināsim labāko cenu!

Iesniedz - pārspēsim

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

Aizsargāts pret koroziju:
Augstums: 760 mm
Galda virsma: Keramagranīta flīze ar nerūsējošā tērauda kanti
Īpaši izturīgs pret dažādiem skrāpējumiem, mitrumu:
Materiāls: Pulverkrāsots tērauds
Virsmas biezums: 30 mm
Platums: 900 mm
Dziļums: 620 mm

Preces apraksts

Laboratorijas galds SRA-K ir keramikas granīta darba virsma ar AISI-304 nerūsējošā tērauda apmalēm. Darba virsmas augstums ir 30 mm.

Vibrācijas laboratorijā traucē mērījumiem un precīzai darbībai, tāpēc SRA-K galdi ir aprīkoti ar pretvibrācijas ieliktni. Tas ir izgatavots no stipra un gluda granīta, kas atrodas uz amortizatora skrūvēm. Lai absorbētu vibrācijas, tiek izmantots svēršanas līdzeklis, kas palielina stabilitāti. Pateicoties diviem noņemamiem ekrāniem galda priekšā, var ērti piekļūt komunikācijām.

Laboratorijas galda SRA-K karkasā ir izmantota 60x40 mm kvadrātveida sekcijas metāla caurule, uz kuras pamata tiek nostiprinātas kājas, kas regulē galda augstumu, ja telpā ir nelīdzena grīda. Lai aizsargātu metālu no korozijas bojājumiem, tas tiek krāsots ar polimēra-pulvera krāsu.

SRA-K galda virsma ir izgatavota no keramikas flīzēm. Šī materiāla izmantošana nodrošina izturību pret agresīvām ķīmiskām vielām. Keramika nav pakļauta deformācijai augstā temperatūrā. Darba virsmas malās ir piestiprināta nerūsējošā tērauda apmale: tā kalpo kā darba virsmas papildu aizsardzība un neļauj uz grīdas izliet šķidrumus.


print-logo

piesakies-kons

Neatradi meklēto?

Sazinies ar mūsu speciālistu – Mēs Tev palīdzēsim!

Piesakies konsultācijai

Imagem

Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Laboratorijas galds SU-G Laboratorijas galds SU-G 500.00€ laboratorijas-galds-su-g
Ir pieejams
Laboratorijas galds SOPz-P Laboratorijas galds SOPz-P 1,423.00€ laboratorijas-galds-sopz-p
Ir pieejams
Antivibrācijas laboratorijas galds SRA-F Antivibrācijas laboratorijas galds SRA-F 988.00€ antivibracijas-laboratorijas-galds-sra-f
Ir pieejams
Antivibrācijas laboratorijas galds SRA-P Antivibrācijas laboratorijas galds SRA-P 911.00€ antivibracijas-laboratorijas-galds-sra-p
Ir pieejams
Laboratorijas galds SU-N Laboratorijas galds SU-N 325.00€ laboratorijas-galds-su-n
Ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums