Medicīnas skapītis

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 12098
Produkta kods: medicinas-skapitis

44.00€
(Ar PVN: 53.24€)

Labakas cenas

GUMI-labakas-cenas-garantija

Atradi lētāk?

Nodrošināsim labāko cenu!

Iesniedz - pārspēsim

Papildinformācija

Imagem Noma produktu grozam virs 500 eiro + PVN juridiskām personām ar izpirkuma tiesībām līdz 5 gadiem. Vairāk par GUMI Smart nomu uzzini šeit.

Visas cenas norādītas bez PVN 21%.

Specifikācija

Augstums: 400 mm
Materiāls: Plānsienu metāls
Platums: 300 mm
Dziļums: 130 mm

Preces apraksts

Medicīniskā pirmās palīdzības aptieciņa palīdzēs ievērot drošības prasības medicīnas iestādēs un jebkurā uzņēmumā. Ērtā korpusā ar nodalījumiem var ievietot visus nepieciešamos medikamentus un pārsējus. Iespējams piestiprināt skapi gan pie sienas, gan arī vertikāli uz galda. 

Pirmās palīdzības komplekta dizains ietver:

  • metāla kasti;
  • plaukti;
  • caurumi enkura skrūvju stiprināšanai;
  • veramas durvis;
  • karoga tipa slēdzene, kas aizveras ar atslēgu.

Medicīnas skapis ir izgatavots no plānsienu metāla. Uz korpusa nav asu stūru, kas varētu savainot lietotājus. Materiālam tiek veikta iepriekšēja fosfatēšana, kas palielina izturību pret koroziju. Kā arī virsmas krāsotas ar pulverkrāsu, kas nodrošina izturību pret mitrumu un pēkšņām temperatūras izmaiņām.

Medicīniskās skapītis ir mehāniski izturīgs. Tas iztur biežu lietošanu un nejaušu sitienu sekas. Uz durvīm uzdrukāta informatīva zīme - krustiņš, lai stresa situācijā aptieciņa būtu pēc iespējas ātrāk atrodama. Necaurspīdīgas sienas pasargā zāles no tiešiem saules stariem, kas varētu ietekmēt zāļu darbību.


print-logo

piesakies-kons

Neatradi meklēto?

Sazinies ar mūsu speciālistu – Mēs Tev palīdzēsim!

Piesakies konsultācijai

Imagem

Pilna servisa nomas iespējas

Imagem

Imagem

Piegāde

Saņem preces pie mums noliktavā Rīgā, Tīraines ielā 9A vai piegādāsim tās līdz tavām durvīm ar kurjeru.

Imagem   Imagem

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).

Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums